Soms gaat het anders ....

Als jonge ouders wil je liever niet weten dat het soms anders loopt; dat is je goed recht natuurlijk!

Toch zijn er helaas andere situaties:
bijvoorbeeld als tijdens de zwangerschap blijkt dat het kindje een afwijking heeft. Of als de geboorte zich zo vroeg aankondigt dat het de vraag is of het kleintje al klaar is voor een leven bij ons op aarde.

Voor die ouders die hun kindje moeten verliezen, kan ik wellicht vanuit mijn andere werkveld veel betekenen. Als je daar meer over wilt weten, klik dan http://uitvaart.jettykuiper.nl/2007/07/als-geboorte-afscheid-nemen-wordt.html Kosten mogen daarbij geen bemmering zijn. Voel je vrij om je te bellen!

Juist in moeilijke situaties kunnen moeders/ouders ondersteuning hard nodig hebben. Ook vrouwen, die een of meerdere miskramen hebben gehad, hebben soms de behoefte aan een gesprek in een vroeg stadium van de zwangerschap, of zelfs al daarvoor. Ook voor die coaching kun je bij mij terecht.***********WERELDLICHTJESDAG*********

Op iedere 2e zondag in december om 19.00 lokale tijd wordt World Wide Candle Lighting gevierd. Een initiatief uit Amerika sinds 1997 om overleden kinderen te herdenken. In Nederland sinds enkele jaren bekend onder de naam Wereldlichtjesdag.

In Apeldoorn ben ik, samen met Anita en Cordula van http://www.prematuur.nl/ (een speciaalzaak voor piepkleine babykleertjes en bv. mandjes) de oprichter. Ons doel was om Wereldlichtjesdag in heel Nederland op de kaart te zetten en dat is uitstekend gelukt!! Zie de website voor de vele locaties. De (prachtige!) locatie in Natuurpark Berg en Bos aan de J.C. Wilslaan is nog steeds de plek in Apeldoorn  voor de herdenking . Er is een speciaal liedje geschreven. Het heet Precious Child. Op de site www.wereldlichtjesdag.nl kun je het horen en zien!